Bed close-new close-new Arrow Bed Facebook LinkedIn Night Phone Search mail Twitter

Samusocial

De nachtmaraude draait opnieuw op volle toeren!

13/11/2020

De nachtmaraudes zijn op 26 oktober opnieuw gestart na een onderbreking van een maand.

Ze waren opgeschort bij gebrek aan budget maar dankzij de beslissing van de Raad van Bestuur om de avondmaraude aan te houden door middelen uit de begroting te herbestemmen, kan opnieuw een avondmaraude de straat op voor een periode van drie maanden tot eind 2020.  

De verhoopte gewestelijke erkenning van onze maraude-opdracht begin 2021 moet het mogelijk maken om onze maraude-activiteit de komende jaren voort te zetten. Wel is een analyse nodig van de periodes waarin wij onze mobiele hulpteams inzetten. Deze analyse gaan wij zelf voeren om onze mobiele interventiecapaciteit te optimaliseren binnen het opgelegde budgettaire kader. Het is onze bedoeling om 7 dagen op 7 steeds een aanwezigheid op straat te kunnen verzorgen, en wel op de meest gepaste momenten in verhouding tot onze andere opdrachten zoals de dringende nachtopvang.

close

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand het recenste nieuws van Samusocial Brussels in je mailbox. Schrijf je in om onze nieuwsbrieven te ontvangen.

Deze informatie zal enkel gebruikt worden om de nieuwsbrief naar het opgegeven adres te sturen. Je kan steeds met één klik uitschijven.