Bed close-new close-new Arrow Bed Facebook LinkedIn Night Phone Search mail Twitter

Samusocial

Samusocial verstrekt kosteloos noodhulp (onderdak, mobiele hulpteams, geneeskundige verzorging en psychosociale begeleiding) aan de daklozen van Brussel. Ons doel ? Het lijden van de opgevangen persoon verlichten en deze een gepersonaliseerde begeleiding voorstellen naar oplossingen weg van de straat. 

Wij verstrekken onmiddellijke hulp via het optreden van onze mobiele hulpteams of in onze centra voor noodopvang. Maar het uitgangspunt daarbij is steeds een begeleidingsperspectief, soms zelfs op zeer lange termijn om zo te komen tot realistische oplossingen om de opgevangen personen weg te helpen van de straat.

Samusocial heeft meerdere opvangvoorzieningen uitgebouwd om begeleiding en omkadering te kunnen verzorgen die zo goed als mogelijk is aangepast aan de toestand van de opgevangen persoon.

De directe situatie van de persoon verbeteren en hem begeleiden bij het zoeken naar oplossingen om van de straat te geraken.
close

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand het recenste nieuws van Samusocial Brussels in je mailbox. Schrijf je in om onze nieuwsbrieven te ontvangen.

Deze informatie zal enkel gebruikt worden om de nieuwsbrief naar het opgegeven adres te sturen. Je kan steeds met één klik uitschijven.