Bed close-new close-new Arrow Bed Facebook LinkedIn Night Phone Search mail Twitter

Samusocial

Hygiëneopleidingen voor de werknemers van Samusocial !

14/02/2020

De meesten onder jullie hebben haar zeker al ontmoet. Sona Cissé is recent tot het team toegetreden als « Verantwoordelijke Hygiëne en sanering ». Haar opdracht? Protocols invoeren om de voornaamste vormen van ongedierte waarmee Samusocial wordt geconfronteerd (muizen, wantsen…) de baas te blijven maar ook de verspreiding van ziekten tegen te gaan zoals tuberculose, griep enz. waarvoor het publiek dat wij opvangen een makkelijk doelwit is … en samen met hen ook jullie, werknemers van Samusocial. Daarom verzorgt Sona ook opleidingen op de verschillende sites van Samusocial.

Zo werden in januari alle werknemers van het Poincarécentrum gesensibiliseerd voor de problematiek van de bedwantsen en tuberculose. De bedoeling is in de eerste plaats om de medewerkers gerust te stellen, objectieve informatie te verstrekken en komaf te maken met een aantal hardnekkige verhaaltjes (bijvoorbeeld: de beet van bedwantsen kan geen infectieziekten overbrengen). Maar vooral wordt er toelichting gegeven bij de permanent evoluerende opvangprotocols. Sona verstrekt de volgende opleiding in het centrum van het Vestje.

close

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand het recenste nieuws van Samusocial Brussels in je mailbox. Schrijf je in om onze nieuwsbrieven te ontvangen.

Deze informatie zal enkel gebruikt worden om de nieuwsbrief naar het opgegeven adres te sturen. Je kan steeds met één klik uitschijven.