Bed close-new close-new Arrow Bed Facebook LinkedIn Night Phone Search mail Twitter

Samusocial

Operationele Directie – Duizend keer bedankt Grégory, welkom Fabienne!

09/03/2021

Er wordt een belangrijke pagina omgedraaid in de geschiedenis van Samusocial. Na meer dan 11 jaar te hebben gewerkt aan de coördinatie en de operationele leiding, trekt Grégory zich terug uit zijn functies om zich te focussen op andere projecten.

Sinds november heeft Fabienne de teugels van de operationele leiding van Samusocial overgenomen. Een strategische functie die de organisatie bepaalt van wat de essentie en bestaansreden van onze inrichting is: de actie op het terrein en de benadering van de gebruikers die wij elke dag willen helpen. Fabienne beschikt over heel wat bagage inzake operationeel beheer van humanitaire projecten die heel nuttig zal zijn voor de geplande reorganisatie. In het volgende nummer van ‘Gedachtenstreepje’ zullen wij een gedetailleerd beeld schetsen van onze nieuwe “Dir Ops”.


Greg gaf het beste van zichzelf in zijn sokken !

Wij willen zeker eer betonen aan Grégory, hem danken voor zijn inzet en de centrale rol die hij speelde bij het beheren van de operaties van een veelbewogen Samusocial. Grégory was een steunpilaar, een baken voor iedereen, zijn analytische geest en koelbloedigheid hebben ervoor gezorgd dat het operationele schip reactief bleef bij elke urgentie.  Sinds november werkt hij de statistische analyses af zodat het team ter plaatse de monitoring van onze actie op het terrein kan overnemen.

Nogmaals bedankt Gregory en goede vaart!

close

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand het recenste nieuws van Samusocial Brussels in je mailbox. Schrijf je in om onze nieuwsbrieven te ontvangen.

Deze informatie zal enkel gebruikt worden om de nieuwsbrief naar het opgegeven adres te sturen. Je kan steeds met één klik uitschijven.