Bed close-new close-new Arrow Bed Facebook LinkedIn Night Phone Search mail Twitter

Samusocial

Organisatorische review: de Raad van Bestuur buigt zich over «participative maps»!

14/02/2020

Vorige herfst verzamelden de medewerkers van Samusocial rond « participative maps »: tijdens deze workshop geanimeerd door de firma Accomplir Consulting kregen we de mogelijkheid om samen na te denken over de Visie, de Opdrachten en de Waarden die Samusocial moet hanteren.
Drie groepen bestaande uit werknemers en directieleden hebben de ruwe gegevens afkomstig uit deze workshops vervolgens geëxtrapoleerd en verwerkt om ze een meer « strategische » dimensie te geven. Eén van de groepen heeft zich veeleer toegelegd op de opdrachten. Een tweede groep heeft uit de geïdentificeerde informatie vier waarden gekozen. Ten slotte was het de Directie die de contouren van onze visie heeft uitgetekend. Al deze werkzaamheden leidden tot de samenstelling van nieuwe participative maps bestemd voor de Raad van Bestuur, die hiermee op 20 januari aan de slag ging.

 

 

 

 

 

 

De resultaten worden momenteel geconsolideerd om op de volgende Raad van Bestuur gevalideerd te worden. Met de officiële aankondiging van onze Visie, Opdrachten en Waarden die voor de deur staat, ronden wij de eerste fase van de organisatorische review van ons Samusocial af. Daarna komen het Strategisch Plan en de aanbevelingen van het bedrijf Accomplir aan de beurt.

close

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand het recenste nieuws van Samusocial Brussels in je mailbox. Schrijf je in om onze nieuwsbrieven te ontvangen.

Deze informatie zal enkel gebruikt worden om de nieuwsbrief naar het opgegeven adres te sturen. Je kan steeds met één klik uitschijven.