Bed close-new close-new Arrow Bed Facebook LinkedIn Night Phone Search mail Twitter

Samusocial

Update Covid-19 vaccinatie

02/07/2021

Vaccinatie van Samusocial vordert! Alle werknemers, die als prioritair worden beschouwd, hebben zich al kunnen inschrijven in het kader van het Cocom-vaccinatieplan. Velen van u zijn al gevaccineerd of krijgen binnenkort uw tweede dosis. Voor degenen die dat nog niet hebben gedaan en willen, is het nog steeds mogelijk om zich te laten vaccineren zoals de rest van de bevolking.

De vaccinatie van daklozen en bewoners van onze centra begon midden mei met ons Mobivax-team, een mobiel team dat wordt ingezet in consortium met onze partners Artsen Zonder Grenzen, Artsen van de Wereld en het Rode Kruis.. Het richt zich vooral op de meest kwetsbare mensen die zich niet naar officiële vaccinatiecentra kunnen verplaatsen. Dit team verplaatst zich vervolgens naar de plaats waar daklozen, mensen zonder papieren, migranten wonen of vaak komen (kraakpanden, informele accommodatiestructuren, voedseldistributiecentra, enz.). Het Mobivax-team heeft zich tot doel gesteld om in vier maanden tijd 5.000 mensen te vaccineren, een mooie uitdaging!

 

close

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand het recenste nieuws van Samusocial Brussels in je mailbox. Schrijf je in om onze nieuwsbrieven te ontvangen.

Deze informatie zal enkel gebruikt worden om de nieuwsbrief naar het opgegeven adres te sturen. Je kan steeds met één klik uitschijven.