Bed close-new close-new Arrow Bed Facebook LinkedIn Night Phone Search mail Twitter

Samusocial

17. Oktober : Werelddag van verzet tegen armoede!

17/10/2016

In 2015 liepen bijna 119 millioen mensen in de Europese Unie (23,7% van de bevolking) risico op armoede of sociale uitsluiting. Dit zijn dezelfde cijfers dan in 2008, voor de financiële crisis uitbartste. In België dreigt deze risico 2.340.000 mensen (21,1% van de hele bevolking).
Vandaag 17. oktober wordt deze realiteit door Eurostat in de kijker gezet (het Europees Bureau voor statistiek).

ELKE DAG van het jaar werkt Samusocial aan het bestrijden van armoede en uitsluiting ! Vandaag is de werelddag van het verzet tegen armoede: wij besteden het aan de organisatie van het Winterplan 2016-2017.

Voor de tiende keer zullen we deze winter elke nacht onderdak aanbieden aan honderden dakloze mensen, die daarbij ook psychosociale begeleiding, verzorging en een warme maaltijd krijgen. Onze mobiele teams blijven ook waakzaam en brengen iedere dag noodhulp aan de kwetsbaarste daklozen in Brussel.

p1000363_dsc2287_dsc7140noh-c-fedasil_layla-aerts-120

Wenst u ook iets tegen armoede te doen ? DEEL deze link en “LIKE” onze Facebookpagina !

U bent aan de beurt !

Hartelijk dank voor uw steun !

 

 

 

close

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand het recenste nieuws van Samusocial Brussels in je mailbox. Schrijf je in om onze nieuwsbrieven te ontvangen.

Deze informatie zal enkel gebruikt worden om de nieuwsbrief naar het opgegeven adres te sturen. Je kan steeds met één klik uitschijven.