Bed close-new close-new Arrow Bed Facebook LinkedIn Night Phone Search mail Twitter

Samusocial

20 km van Brussel: We laten niemand achter

10/09/2021

Deze zondag vinden de 20 km van Brussel plaats. Samusocial heeft een team samengesteld van werknemers maar ook bewoners van onze centra die in de kleuren van onze organisatie zullen lopen.

In dit verband sluit Samusocial zich aan bij de actie: “We laten niemand achter!”die elk jaar door ATD Vierde Wereld wordt geïnitieerd. We hebben het vaak over degenen die aan de top staan, degenen die winnen, maar we belichten nooit degenen die het moeilijker hebben in onze maatschappij en die ondanks alles niet opgeven. Daarom wachten we in deze race op de laatsten om met hen de laatste kilometers te lopen of aan te moedigen, om hen te laten zien dat zij ook meetellen!

Hier is een video van deze actie in 2019

We zullen mogen rekenen op de aanwezigheid van Dédé de clown ODD uit Frankrijk die deze groep zal komen entertainen, en ook het oudste lid van het ATD Vierde Wereldteam, Dominique Foubert, VIP 20 Km van Brussel, die 40 deelnames op zijn
naam heeft staan, zal er staan.

   

 

 

 

 

We zullen ook vergezeld worden door deelnemers van andere verenigingen die onze garderobe delen (Dokters van de Wereld, Burgerplatform).

Iedereen is welkom! Schuif vanaf 14.00 uur aan op het Montgomeryplein bij de Braziliaanse muziekgroep (niet te missen).

Wij zullen dan tussen 14.30 en 15.00 uur vertrekken om de laatste deelnemers naar de finish op het Jubelpark te begeleiden.

Tot zondag?

close

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand het recenste nieuws van Samusocial Brussels in je mailbox. Schrijf je in om onze nieuwsbrieven te ontvangen.

Deze informatie zal enkel gebruikt worden om de nieuwsbrief naar het opgegeven adres te sturen. Je kan steeds met één klik uitschijven.