Bed close-new close-new Arrow Bed Facebook LinkedIn Night Phone Search mail Twitter

Samusocial

Warme eindejaarsfeesten 2022 dankzij de vrijwilligers!

02/01/2023

Na twee jaar gedwongen terughoudendheid vanwege de gezondheidscrisis konden we dit jaar de vrijwilligers opnieuw met open armen ontvangen in onze opvangcentra!

Het mooiste cadeau dat ze ons voor deze eindejaarsfeesten konden geven was hun tijd! HARTELIJK DANK aan de 21 grootmoedige vrijwilligers die op kerst- en oudejaarsavond onze teams kwamen helpen in onze opvangcentra voor gemedicaliseerde en kwetsbare mensen, vrouwen, gezinnen en alleenstaande mannen.

De maaltijden samen klaarmaken, een gezellige ruimte inrichten en de bewoners van Samusocial aan tafel bedienen, maar vooral het menselijk contact, de lachsalvo’s en de gedeelde momenten met ons publiek: dat bleek het onweerstaanbare en vreugdevolle recept om van deze twee avonden iets bijzonders te maken voor iedereen die wij helpen.

De magie was van de partij. Dus, lieve vrijwilligers, nogmaals dank en misschien wel tot volgend jaar

close

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand het recenste nieuws van Samusocial Brussels in je mailbox. Schrijf je in om onze nieuwsbrieven te ontvangen.

Deze informatie zal enkel gebruikt worden om de nieuwsbrief naar het opgegeven adres te sturen. Je kan steeds met één klik uitschijven.