Bed close-new close-new Arrow Bed Facebook LinkedIn Night Phone Search mail Twitter

Samusocial

Bericht van de Directie van Samusocial

08/06/2017

Gezien de crisis waarin Samusocial deze laatste dagen bevindt, heeft de Directie gisteren de Raad van Bestuur ontmoet met de vraag de boeken onmiddellijk neer te leggen, en dit in het licht van de schade die de Raad heeft toegebracht aan de organisatie, missies en het werk van de teams op het veld.

Alle leden van de raad besloten hierop ontslag te nemen. Het toekomstig beheer van de organisatie wordt aan de regionale autoriteiten toevertrouwd.

“Wij zijn blij met deze beslissing en hopen dat ze voor de nodige sereniteit zal zorgen zodat onze teams hun werk voor de daklozen opnieuw op een rustige manier kunnen uitoefenen. Onze prioriteit is nu het geruststellen van onze teams zodat ze zich kunnen focussen op de operationele werking. Ook willen we al het nodige doen om het vertrouwen met onze partners, terreinactoren en donateurs te herstellen: zij zijn immers de dagelijkse getuigen van het nut van onze organisatie.”

close

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand het recenste nieuws van Samusocial Brussels in je mailbox. Schrijf je in om onze nieuwsbrieven te ontvangen.

Deze informatie zal enkel gebruikt worden om de nieuwsbrief naar het opgegeven adres te sturen. Je kan steeds met één klik uitschijven.