Bed close-new close-new Arrow Bed Facebook LinkedIn Night Phone Search mail Twitter

Samusocial

Brusselaars van 2017: terreinmedewerkers van Samusocial genomineerd!

07/02/2018

Gisteren werd het nieuws bekend dat de medewerkers van Samusocial genomineerd zijn voor de wedstrijd « Brusselaars van het jaar » voor de categorie « samenleving »! 

2017 was een hard jaar voor Samusocial en voor onze werknemers op het terrein. We zijn de initiatiefnemers* van deze wedstrij dankbaar, niet alleen voor de nominatie, maar ook omdat dit een blijk van waardering is voor onze mensen op het terrein.

De medewerkers waren ook slachtoffers van de affaire Samusocial. Eén voor één geëngageerde burgers die samen met de rest van het land -meestal via de pers- mee ontdekten hoe hun vzw beheerd werd. Gelukkig hielden de 300 medewerkers stand. Iedere avond bleven ze op pad gaan, naar de daklozen op straat. Ze bleven hen ondersteunen, verzorgen, troosten en helpen. Een moeilijk maar broodnodig werk. Door daklozen van de straat te halen, ze weer in onze samenleving integreren, redden deze burgers levens. Ondanks de daling van het aantal giften, het verlies van subsidies, de nieuwe organisatie van het winterplan, zijn ze er vandaag nog altijd. Misschien zijn zij wel de echte kampioenen van goed bestuur!”

Onze terreinmedewerkers zijn de motor van de Samusocial… STEM NU VOOR HEN, KLICK HIER ! 

 

* Le Soir, Vlan, BX1, Vivacité et Buro Market

close

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand het recenste nieuws van Samusocial Brussels in je mailbox. Schrijf je in om onze nieuwsbrieven te ontvangen.

Deze informatie zal enkel gebruikt worden om de nieuwsbrief naar het opgegeven adres te sturen. Je kan steeds met één klik uitschijven.