Bed close-new close-new Arrow Bed Facebook LinkedIn Night Phone Search mail Twitter

Samusocial

Brusselse hotels helpen de daklozen

03/02/2016

photo shampoings hotelsDanzkij een oproep van de Brussels Hotels Association (BHA) kan Samusocial genieten van de vrijgevigheid van veel Brusselse hotels. Zo zijn er honderden artikelen, zoals hoofdkussens, handdoeken, verzorgingsproducten, keukenmateriaal en meubels gedoneerd die goed van pas komen in de opvangcentra van Samusocial. Momenteel worden elke nacht gemiddeld 1.000 dakloze personen verwelkomd in het kader van het Winterplan van Samusocial. Onze oprechte dank aan de Brussels Hotels Association en aan de hotels die ons ondersteunen met deze actie: Scandic Hotel, Radisson Blu Hotel van Brussel, Stanhope Hotel, Mariott Hotel Grote Markt, Mariott Hotel van Evere, Ibis Hotel Louiza, Thon Hotel EU, NH Collection Brussels Centre.
close

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand het recenste nieuws van Samusocial Brussels in je mailbox. Schrijf je in om onze nieuwsbrieven te ontvangen.

Deze informatie zal enkel gebruikt worden om de nieuwsbrief naar het opgegeven adres te sturen. Je kan steeds met één klik uitschijven.