Bed close-new close-new Arrow Bed Facebook LinkedIn Night Phone Search mail Twitter

Samusocial

Halloween in onze Familiecentrum, danzij Vzw Solidarités Grands Froids !

28/10/2016

Wij zijn bijzonder blij met de onvergetelijke Halloweenavond die onze structurele partner, Vzw Solidarités Grands Froids voor het derde opeenvolgende jaar verzorgd heeft in ons Centrum voor Gezinnen. Daar vangen wij 130 mensen op, van wie 76 kinderen en tieners.
Op het menu Chili con Carne ! Op het programma, spel en schmink en er is intensief geknutseld ; ludieke en interactieve animatie in overvloed,. Iedereen heeft gegriezeld voor de ogen van de draak en is achter de vogelverschrikkers aan gegaan en voor de kleintjes was er paddenbloed  en heksenslijm.
Groot en klein was in de wolken over de avond : voor deze gezinnen die steevast vanuit een moeilijke situatie bij ons terechtkomen in afwachting van een volwaardige integratie in het maatschappelijk leven was deze luchtige avond met veel goede luim en een gezellige sfeer een welkome afwisseling. _dsc2784_dsc2855
Wij danken van harte Solidarité Grands Froids voor de organisatie van dit evenement ! Het biedt ons ook de gelegenheid om in herinnering te brengen dat deze vzw zich het hele jaar lang inzet voor de rondhaling van kleren en het beheer van onze vestiaires. Hetzelfde team voorziet ook de allerkleinsten van schoolbenodigdheden. Zij zijn het ook die gezorgd hebben voor de installatie van een bibliotheek en voor de uitrusting van onze kinderopvangruimte. Nogmaals dank !