Bed close-new close-new Arrow Bed Facebook LinkedIn Night Phone Search mail Twitter

Samusocial

Heropening van de tentoonstelling ‘Vrouwen’! Ze zijn dakloos, maar in de eerste plaats vrouw.

30/09/2021

Na 1 jaar sluiting hebben we het genoegen u op de hoogte te brengen van de heropening van de tentoonstelling “Vrouwen”, vanaf deze vrijdag 1 oktober. 

Als gevolg van de gezondheidscrisis moest het jammer genoeg zijn deuren sluiten, nauwelijks twee weken na de inhuldiging…

 ‘Vrouwen’ is een reeks van 15 portretten van vrouwen, begeleid door Samusocial, getoond via het oog van de fotograaf Gaël Turine en teksten van Anne-Cécile Huwart.

De tentoonstelling is opnieuw toegankelijk van 1/10 tot 30/11 in het Parlamentarium, het bezoekerscentrum van het Europees Parlement, Luxemburgplein, 100 – 1050 Elsene. 

 Er is ook web-tentoonstelling beschikbaar www.samusocial.be/vrouwen: dit formaat brengt 4 van de 15 portretten tentoongesteld in het Parlamentarium en biedt een combinatie van foto’s & teksten met de mondelinge vertolking van getuigenissen door een actrice.

 Reserveren noodzakelijk op : https://brussels-parlamentarium.booking.europarl.europa.eu

close

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand het recenste nieuws van Samusocial Brussels in je mailbox. Schrijf je in om onze nieuwsbrieven te ontvangen.

Deze informatie zal enkel gebruikt worden om de nieuwsbrief naar het opgegeven adres te sturen. Je kan steeds met één klik uitschijven.