Bed close-new close-new Arrow Bed Facebook LinkedIn Night Phone Search mail Twitter

Samusocial

Het logo en de website van Samusocial Brussels in een nieuw kleedje !

04/10/2016

Er waait een frisse wind bij Samusocial dat zijn logo en website in een nieuw kleedje steekt.

Het logo heeft nog steeds de oorspronkelijke kleuren van Samusocial International. Het is tweetalig met zijn extensie .brussels die zowel ons Franstalig als ons Nederlandstalig publiek aanspreekt. Het verwijst ook uitdrukkelijker dan vroeger naar ons interventiegebied, het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, maar ook naar de nieuwe url van onze website www.samusocial.brusselsVoor de nostalgici blijft echter ook www.samusocial.be aan onze website verbonden.

De website  zelf hanteert een interface die een stuk duidelijker en luchtiger is en de inhoud heeft een meer visuele invulling gekregen met meer actualiteit van op het terrein, een vereenvoudigde navigatie ontworpen voor een mobiel gebruik, sterkere beelden en specifieke aandacht voor ons engagement en de verschillende mogelijkheden om ons te steunen. Dat zijn de ingrediënten van de nieuwe website met een ontwerp speciaal voor u die zich voor onze opdrachten interesseert. Een website die aanzet tot handelen ! Het wordt u gemakkelijker gemaakt om onze werking te steunen, met een gift in geld (eenmalig of maandelijks) of in natura met een inzameling of vrijwilligerswerk. Neem hiervoor eens een kijkje op de pagina “Steun ons”

Deze nieuwe website wordt op regelmatige basis geüpdated met verslaggeving van op het terrein zodat u de realiteit van ons optreden en van de mensen die wij dag-in dag-uit helpen op de voet kunt volgen.

Alvast dank voor het volgen… Wij wensen u een aangenaam bezoek !

close

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand het recenste nieuws van Samusocial Brussels in je mailbox. Schrijf je in om onze nieuwsbrieven te ontvangen.

Deze informatie zal enkel gebruikt worden om de nieuwsbrief naar het opgegeven adres te sturen. Je kan steeds met één klik uitschijven.