Bed close-new close-new Arrow Bed Facebook LinkedIn Night Phone Search mail Twitter

Samusocial

Definitieve balans Hitteplan : meer dan 26.000 flesjes water, 1000 veldflessen en bijna 14.000€ geschenkt. Van harte Bedankt!

04/09/2018

Op 16 juli lanceerde Samusocial een giftoproep-campagne naar flesjes water in het kader van zijn hitteplan voor dakloze personen in Brussel.

Vandaag wensen we de definitieve balans van de verzamelde donaties met u delen ! De vrijgevegheid van burgers en bedrijven hebben het mogelijk gemaakt om 26.326 flessen water te verzamelen, inclusief 21.000 flessen water, aangeboden door Nestlé Belgium !

Maar dat is niet alles!
1.000 veldflessen werden ook aangeboden door Vivaqua. Deze worden verdeeld met een plan van de waterfonteinen* voor de meest mobiele en autonome personen.
Voor veel andere mensen bijft de verdeling van flesjes water noodzakelijk. Sommige mensen bevinden zich ver van stedelijke centra, in parken, kraakpanden, langs snelwegen. Andere personen zijn gedestructureerd, niet erg mobiel, of aarzelen om zich te verplaatsen om hun hydratatie te verzekeren. Het is de verantwoordelijkheid van onze teams om ervoor te zorgen dat deze mensen voldoende water hebben om voor hun hydratatie te zorgen tussen regelmatige bezoeken van onze medewerkers.

Tot op heden werden 13.690€ door vele vrijgevige donateurs geschenkt, om ons te te steunen in onze missie bij de mensen die we helpen. Dit bedrag wordt uitlsuitend gebruikt voor de aankoop van flessen en/of de ontwikkeling van 2 waterfonteinen, die aan de voorkant van onze noodopvangcentra worden geinstalleerd. De stappen zijn momenteel aan de gang, we houden u zeker op de hoogte van dit nieuw project !

Samusocial zegd van harte bedankt aan alle donateurs, Nestlé en al zijn andere partners voor hun vertrouwen en hun steun aan de hitteplan voor dakloze personen !

* Plan van de waterfonteinen van de Straat-verplegers vzw

close

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand het recenste nieuws van Samusocial Brussels in je mailbox. Schrijf je in om onze nieuwsbrieven te ontvangen.

Deze informatie zal enkel gebruikt worden om de nieuwsbrief naar het opgegeven adres te sturen. Je kan steeds met één klik uitschijven.