Bed close-new close-new Arrow Bed Facebook LinkedIn Night Phone Search mail Twitter

Samusocial

Noodhulp voor daklozen

Hitteplan : meer dan 25.000 flesjes water, 1000 veldflessen et bijna 10.000€ geschenkt. Van harte Bedankt!

27/07/2018

Op 16 juli lanceerde Samusocial een giftoproep-campagne naar flesjes water in het kader van zijn hitteplan voor dakloze personen in Brussel.

Vandaag wensen we een eerste balans van de verzamelde donaties te delen : in 10 dagen heeft de vrijgevegheid van burgers en bedrijven het mogelijk gemaakt om 25.358 flessen water te verzamelen, inclusief 21.000 flessen water, aangeboden door Nestlé Belgium !

Maar dat is niet alles!
1.000 veldflessen werden ook aangeboden door Vivaqua. Deze worden verdeeld met een plan van de waterfonteinen* voor de meest mobiele en autonome personen.
Voor veel andere mensen bijft de verdeling van flesjes water noodzakelijk. Sommige mensen bevinden zich ver van stedelijke centra, in parken, kraakpanden, langs snelwegen. Andere personen zijn gedestructureerd, niet erg mobiel, of aarzelen om zich te verplaatsen om hun hydratatie te verzekeren. Het is de verantwoordelijkheid van onze teams om ervoor te zorgen dat deze mensen voldoende water hebben om voor hun hydratatie te zorgen tussen regelmatige bezoeken van onze medewerkers.

Tot op heden werden 9.867€ door vele vrijgevige donateurs geschenkt, om ons te te steunen in onze missie bij de mensen die we helpen. Dit bedrag wordt uitlsuitend gebruikt voor de aankoop van flessen en/of de ontwikkeling van 2 waterfonteinen, die aan de voorkant van onze noodopvangcentra worden geinstalleerd. De stappen zijn momenteel aan de gang, we houden u zeker op de hoogte van dit nieuw project !

Samusocial zegd van harte bedankt aan alle donateurs, Nestlé en al zijn andere partners voor hun vertrouwen en hun steun aan de hitteplan voor dakloze personen !

* Plan van de waterfonteinen van de Straat-verplegers vzw

 

 

close

Newsletter

Ces informations seront uniquement utilisées pour envoi de la Newsletter à l'adresse indiquée.