Bed close-new close-new Arrow Bed Facebook LinkedIn Night Phone Search mail Twitter

Samusocial

Interparking, ondersteunt Samusocial en de hulp aan daklozen

09/11/2015

Samusocial wendt zich sinds een paar jaar tot de privé-sector en de particulieren om middelen te verschaffen in de strijd tegen uitsluiting en hulp te bieden aan de daklozen in onze steden.

Het bedrijf Interparking is zo al bijna 3 jaar partner van Samusocial en ondersteunt ons bij onze strijd tegen de schrijnende uitsluiting, die iedere dag duidelijker zichtbaar wordt in onze steden.

Op maandag 9 november en dit al voor de tweede keer, schonk Interparking een elektrisch voertuig aan Samusocial. Dit voertuig komt onze mobiele interventiecapaciteit versterken bij het tegemoet treden van degenen diein Brussel volledig buiten boord vallen.

De samenwerking met Interparking is ook operationeel. De parkeerwachters kunnen de aanwezigheid van kwetsbare personen in hun Brusselse parkings melden aan Samusocial en ook het werk van onze mobiele medisch-psycho-sociale interventieteams ter plekke vergemakkelijken.

Samusocial brengt hulde aan het maatschappelijk initiatief van Interparking en doet een oproep tot de Belgische ondernemingen om dit voorbeeld te volgen door bij te dragen aan de versterking van onze sociale urgentie-opdracht en onze strijd tegen de uitsluiting.

Contact : Christophe Thielens – christophe.thielens@samusocial.be – 02/551.12.43

Foto: Officiële overhandiging van de autosleutels van het interventievoertuig door Patrick Minnaert, Operations Manager Belgium van Interparking, aan Laurence Bourguignon, directeur pedagogie van Samusocial.
close

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand het recenste nieuws van Samusocial Brussels in je mailbox. Schrijf je in om onze nieuwsbrieven te ontvangen.

Deze informatie zal enkel gebruikt worden om de nieuwsbrief naar het opgegeven adres te sturen. Je kan steeds met één klik uitschijven.