Bed close-new close-new Arrow Bed Facebook LinkedIn Night Phone Search mail Twitter

Samusocial

Laurie, verpleegkundige-coördinatrice van de sociale nooddienst binnen Samusocial

16/08/2022

Laurie is sinds oktober 2021coördinatrice-verpleegkundige van de sociale nooddienst. Met meerdere jaren ervaring als verpleegkundige in onze noodopvangcentra kent ze de werkelijkheid op het terrein, maar ook de noden van de teams die ze coördineert.

Laurie houdt toezicht op en omkadert een veertigtal verpleegkundigen en zorgkundigen in de noodopvangcentra van onze organisatie. Het betekent dat ze voortdurend beschikbaar moet zijn voor advies en om haar medewerkers aan te sturen bij hun dagdagelijkse taken.

“Ik probeer zo veel mogelijk beschikbaar te zijn voor mijn teams.”

Ze geeft ook technische ondersteuning aan haar teams en stelt samen met een geneesheer de protocollen op voor de ondersteuning van de verpleegkundigen bij hun dagdagelijkse taken, maar ook in de noodsituaties waarmee deze worden geconfronteerd.

Laurie is ook verantwoordelijk voor het onmisbare materiaal van de verpleegkundigen en zorgkundigen op het terrein (verband, bloeddrukmeters, zuurstofmeters…), evenals voor het bestellen en beheren van de “apotheekvoorraad” met alle basisgeneesmiddelen (paracetamol, ibuprofen,…).

“Ik ben trots op mijn teams die al twee jaar een moeilijke periode doormaken. Ze staan er altijd, en zetten zich altijd voor 100% in voor onze begunstigden”.

close

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand het recenste nieuws van Samusocial Brussels in je mailbox. Schrijf je in om onze nieuwsbrieven te ontvangen.

Deze informatie zal enkel gebruikt worden om de nieuwsbrief naar het opgegeven adres te sturen. Je kan steeds met één klik uitschijven.