Bed close-new close-new Arrow Bed Facebook LinkedIn Night Phone Search mail Twitter

Samusocial

Op 24 december was de magie van Kerstmis ook bij Samusocial!

27/12/2017

Ook dit jaar konden jong en oud genieten van een uitzonderlijke avond in de opvangcentra van Samusocial!

En dit dankzij de inzet van 20 vrijwilligers, die hun tijd kamen geven, zodat onze gasten  van een feestelijke maaltijd konden genieten, geserveerd aan tafel.

Van het opzetten en decoreren van de kerstboom met snoepjes tot het bedienen van drankjes en borden,  dit kerstfeest zou niet hetzelfde geweest zijn zonder deze gulle vrijwilligers.

 

 

 

 

 

 

Bij Samusocial is een op de vier een kind. Momenteel logeren 51 families in de opvangcentra van Samusocial (182 personen, waaronder 113 minderjarigen).

In het familiecentrum werden de jongste gasten getrakteerd op een activiteit geanimeerd door de coördinatoren van het centrum … een groot succes! De avond ging verder met dansen … en onze dappere vrijwilligers deden zelfs de afwas! Veel dank aan hen!

 

 

close

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand het recenste nieuws van Samusocial Brussels in je mailbox. Schrijf je in om onze nieuwsbrieven te ontvangen.

Deze informatie zal enkel gebruikt worden om de nieuwsbrief naar het opgegeven adres te sturen. Je kan steeds met één klik uitschijven.