Bed close-new close-new Arrow Bed Facebook LinkedIn Night Phone Search mail Twitter

Samusocial

Ousseini, Carlo, Damien en Gaële werven nieuwe schenkers

24/10/2022

Ousseini, Carlo, Damien en Gaële werven sinds 17 oktober nieuwe schenkers voor Samusocial. We moeten dringend meer verblijfplaatsen voor daklozen kunnen openstellen deze winter.

Door de stijging van de levenskost wordt de winter namelijk nog moeilijker voor mensen in armoede. Er zijn meer dan 5.000 mensen dakloos of slecht ondergebracht in Brussel.
Samusocial stelt alles in het werk om zoveel mogelijk mensen onderdak te bieden deze winter. Momenteel worden er elke dag al bijna 700 daklozen gratis ondergebracht in onze centra. Deze mensen worden soms lang begeleid tot we een woning kunnen vinden voor hen.
Jammer genoeg zijn we ook verplicht om tal van daklozen met een aanvraag te weigeren. We hebben meer plaatsen nodig om de meest kwetsbare mensen zonder verblijfoplossing op te vangen deze winter en die men moet beschermen tegen de koude.
Uw gift maakt echt het verschil. Concreet:

• Met 12 €/maand gedurende een jaar (of 6,6 €/maand na fiscale aftrek), biedt u een dag en een nacht verblijf aan twee gezinnen.
• Met 15 €/maand gedurende een jaar (of 8,25 €/maand na fiscale aftrek), biedt u een dag en een nacht verblijf aan tien kinderen.
• Met 20 €/maand gedurende een jaar (of 11 €/maand na fiscale aftrek), biedt u een dag en een nacht verblijf aan vier vrouwen.
• Met 30 €/maand gedurende een jaar (of 16,5 €/maand na fiscale aftrek), biedt u een dag en een nacht verblijf aan vijf gezinnen.

We blijven tot uw beschikking om te antwoorden op alle vragen die u ons wil stellen op het adres support@samusocial.be

Het hele team van Samusocial bedankt u voor uw hulp aan de meest kwetsbare.

Voor meer info over giften.

close

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand het recenste nieuws van Samusocial Brussels in je mailbox. Schrijf je in om onze nieuwsbrieven te ontvangen.

Deze informatie zal enkel gebruikt worden om de nieuwsbrief naar het opgegeven adres te sturen. Je kan steeds met één klik uitschijven.