Bed close-new close-new Arrow Bed Facebook LinkedIn Night Phone Search mail Twitter

Samusocial

Samusocial heeft een nieuwe Raad van Bestuur

05/10/2017

De samusocial wenst te communiceren over haar nieuwe Raad van Bestuur die op 3 oktober vernieuwd werd :

“Op 3 oktober 2017 heeft de Algemene Vergadering van Samusocial vzw kennis genomen van het ontslag van de leden van de Raad van Bestuur en heeft zij vijf nieuwe bestuurders aangewezen : mevrouw Christine Vanhessen en de heren Bruno Vinikas, Stephane Heymans, Christophe Happe en Nic Van Craen.

 De nieuwe Raad van Bestuur zal zich in de eerste plaats concentreren op de voorbereiding van de komende winteropvang van de daklozen in Brussel.

 De Raad van Bestuur zal komende tijd werken aan een wijziging van de statuten, met ondermeer de invoering van nieuwe bestuursregels.

 De Raad van Bestuur zal ten slotte de transitie van de Samusocial naar een publieke instelling mee in goede banen leiden, in nauwe samenwerking met de Gemeenschappelijke Gemeenschapskommissie van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.”

Overigens, verschillende media berichtten afgelopen dagen over de intentie van Pascale Peraïta om vanaf vrijdag de leiding van Samusocial te nemen. Dit probleem wordt momenteel beheerd door onze nieuwe Raad van Bestuur, die alles in werk stelt om het meest geschikt antwoord te geven, in het belang van de instelling en haar missies.

close

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand het recenste nieuws van Samusocial Brussels in je mailbox. Schrijf je in om onze nieuwsbrieven te ontvangen.

Deze informatie zal enkel gebruikt worden om de nieuwsbrief naar het opgegeven adres te sturen. Je kan steeds met één klik uitschijven.