Bed close-new close-new Arrow Bed Facebook LinkedIn Night Phone Search mail Twitter

Samusocial

Samusocial is op zoek naar flesjes water en babypottjes

03/07/2018

Bent u een particulier of een bedrijf?
U unt ons helpen met een gift van flesjes water en/of kleine voedingspotjes voor babies.

Zoals iedereen weet heeft Samusocial een vertrouwwenscrisis doorgemaakt, in navolging van de praktijken van sommige leden van de voormalige raad van bestuur. Nu is Samusocial beheerd door nieuwe leiders uit het maatschappelijk middenveld, die allemaal hetzelfde doel nastreven ; onze vzw een nieuwe leven inblazen en er een voorbeeld van goed bestuur en transparent management van maken.

Het is nu wel veel moeilijker voor onze organisatie om te kunnen rekenen op de steun van partners en particuliere bedrijven. Dit partnertekort heeft helaas een onmiddelijke impact op onze actie ter plaatse : het brengt  de hulp  die onze medische en sociale teams iedere dag aan de daklozen bieden in gevaar.

Samusocial is dringend op zoek naar flessen water : tijdens de hitte dagen verdelen onze mobiele teams dagelijks honderden flesjes  aan de meest kwetsbare mensen op straat. Onze teams hebben 10.000 tot 15.000 flesjes water nodig om de seizoen te kunnen bedekken.

Onze teams brachten een  andere nood naar voren :  kleine voedinspotjes voor de baby’s die bij Samusocial verblijven. Tijdens de zomer zijn er nog steeds bijna 300 mensen als deel van gezinnen, waaronder 200 kinderen, die bij Samusocial onderdak krijgen.

Bent u een particulier of een bedrijf en wenst u de hulp aan dalozen steunen? Neem contact met ons op voor een gift van flesjes water of babypottjes : info@samusocial.be – 02/551 12 26 of KLIK HIER om een online gift te doen met de communicatie “ZOMER” *

* Wij garanderen dat de financiële giften met de communicatie “ZOMER” volledig zullen worden besteden aan de aankoop van flessen water en babyvoedingsproducten. Een balans van het gebruik van de verzamelde donaties zal aan het einde van de campagne aan elke donor worden gecommuniceerd.

 

 

 

 

 

 

 

 

close

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand het recenste nieuws van Samusocial Brussels in je mailbox. Schrijf je in om onze nieuwsbrieven te ontvangen.

Deze informatie zal enkel gebruikt worden om de nieuwsbrief naar het opgegeven adres te sturen. Je kan steeds met één klik uitschijven.