Bed close-new close-new Arrow Bed Facebook LinkedIn Night Phone Search mail Twitter

Samusocial

Samusocial is voortaan lid van de Vereniging voor Ethiek in Fondsenwerving (VEF)

19/05/2022

Sinds 2019 werd de interne organisatie en het beheer van Samusocial volledig hervormd. Samusocial is onderworpen aan zeer strikte regels wat bestuur, financieel beheer en aanwerving betreft.

In 2022 werd de reorganisatie afgerond en werd gestart met de fondsenwerving. Vandaar de noodzaak om het vertrouwen van de schenkers te herwinnen door het lidmaatschap van de Vereniging voor Ethiek in Fondsenwerving (VEF). Op die manier wil Samusocial de morele kwaliteit bij de fondsenwerving en de transparantie van de rekeningen garanderen. Dit betekent ook dat de schenkers beschikken over een recht op informatie, en de bestemming van de verkregen fondsen ten minste een maal per jaar mogen opvragen.

Samusocial heeft altijd nood aan de steun van privéschenkers en ondernemingen om zijn interventiemiddelen uit te breiden. Vandaag de dag steunen meer dan 3.000 schenkers en ondernemingen de actie en het humanitaire engagement van onze teams op het terrein die proberen mensen in armoede te helpen in de straten van Brussel. Wij danken hen heel hartelijk.

Elke dag worden er tot 1.500 daklozen gehuisvest door Samusocial. U kunt hen helpen door de actie van onze teams te steunen, doe een schenking hier. Met dank!

close

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand het recenste nieuws van Samusocial Brussels in je mailbox. Schrijf je in om onze nieuwsbrieven te ontvangen.

Deze informatie zal enkel gebruikt worden om de nieuwsbrief naar het opgegeven adres te sturen. Je kan steeds met één klik uitschijven.