Bed close-new close-new Arrow Bed Facebook LinkedIn Night Phone Search mail Twitter

Samusocial

Samusocial opent humanitaire opvang voor de meest kwetsbare gezinnen

30/04/2018

Samusocial heeft dringendbesloten om  30 humanitaire plaatsen te openen : dit betekend vanaf deze maandag avond. de mogelijke opvang van 5 a 7 extra gezinnen (Samusocial biedt momenteel onderdak aan 79 gezinnen)


Deze beslissing werd genomen naar aanleiding van de sluiting van het Federale Centrum van Haren, dat door het Rode Kruis was beheerd. Met de sluiting van dit centrum blijven 340 personen, waaronder 26 gezinnen zonder overnachting-oplossing.
Zou er tegen woensdag 2 mei geen actie worden ondernomen, zal Samusocial gedwongen zijn om ook de accomodatie van 300 mensen, waaronder 25 families, te beëindigen.
Discussies zijn momenteel aan de gang bij de regionale autoriteiten over een mogelijke uitbreiding van de winterplaatsen voor de meest kwetsbare mensen.
close

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand het recenste nieuws van Samusocial Brussels in je mailbox. Schrijf je in om onze nieuwsbrieven te ontvangen.

Deze informatie zal enkel gebruikt worden om de nieuwsbrief naar het opgegeven adres te sturen. Je kan steeds met één klik uitschijven.