Bed close-new close-new Arrow Bed Facebook LinkedIn Night Phone Search mail Twitter

Samusocial

Samusocial verwelkomd Burgemeester en Voorzitter van het OCMW stad Brussel

17/04/2018


Deze maandag 16 april kreeg Samusocial het bezoek van de heer Philippe Close, burgemeester van de stad Brussel en de heer Ahmed El Ktibi, Voorzitter van het OCMW, in het centrum van het Vestjestraat.
Onze Voorzitter, de heer Christophe Happe en onze Directie konden hem een presentatie geven van onze organisatie en activiteiten. Dit werd gevolgd door een discussie over de Samusocial van vandaang en morgen en over de samenwerking tussen Samusocial en de stad Brussel.
 Zowel de heer Close als de heer El Ktibi herhaalden hun oprechte vertrouwen in de instelling. Zij waren ook dankbaar voor de manier waarop de missies worden uitgevoerd, vooral deze winter. Ze hebben allebei ook de expertise van de veldwerkers benadrukt. Ondanks de moeilijke fase die we hebben doorgemaakt blijft Samusocial in hun ogen de belangrijkste acteur in de zorg voor daklozen in het Brussels Gewest.
 Met dit in gedachten, verklaarden ze zichzelf beschikbaar om Samusocial met zijn herstel te helpen en zijn imago een nieuw leven in te blazen. Mnr. Close is trouwens van plan, binnenkort de andere centra van Samusocial te bezoeken.
close

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand het recenste nieuws van Samusocial Brussels in je mailbox. Schrijf je in om onze nieuwsbrieven te ontvangen.

Deze informatie zal enkel gebruikt worden om de nieuwsbrief naar het opgegeven adres te sturen. Je kan steeds met één klik uitschijven.