Bed close-new close-new Arrow Bed Facebook LinkedIn Night Phone Search mail Twitter

Samusocial

Save The Date! De Philantroupe speelt ten voordele van Samusocial op 18 maart.

29/01/2020

UN PETIT JEU SANS CONSÉQUENCE
Geschreven door Jean Dell & Gérald Sibleyras

Over het stuk : Claire en Bruno vormen een koppell dat al twaalf jaar standvastig, zels een “institutie” is. Wanneer ze sammen met familie en vrienden een dagje op de buiten doorbrengen doen ze alsof ze besloten hebben uit elkaar te gaan. Tegen al hun verwachtingen in zien ze dat niemand nog n hun relatie gelooft. De familie en vrienden nemen hierbij zelf het voortouw en gaan op zoek naar de juiste redenen om uit elkaar te gaan.

La compagnie Philantroupe réunit des acteurs bénévoles au service des bonnes causes. Parmi eux, Hugues Dayez, le célèbre critique de cinéma et journaliste culturel belge.

De Philantroupe ontstond in 2008. Met welk doel? Opbrengsten verkrijgen voor sociale projecten, de verenigingen waarvoor het gezelschap de planken bestijgt meer zichtbaarheid geven en dat alles in een feestelijke sfeer. Op 18 maart is de voorstelling ten gunste van Samusocial, Straatverplegers en Douche Flux.

PRAKTISCHE INFO-RESERVATIE

WANNEER? 18 maart 2020, 20h00
WAAR? Zaal Lumen, Bondaalsesteenweg 30-32
1050 Elsene

Hoe reserveren? Ga naar de website van la Philantroupe, vul het formulier in en kruis woensdag 18 maart 2020

Inkom is gratis, vrijwillige bijdragge na de voorstelling en een afsluiter in de bar met een borrel, waarvan de opbrengst verdeeld wordt tussen SAmusocial, Douche Flux en Straatverplegers. 

close

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand het recenste nieuws van Samusocial Brussels in je mailbox. Schrijf je in om onze nieuwsbrieven te ontvangen.

Deze informatie zal enkel gebruikt worden om de nieuwsbrief naar het opgegeven adres te sturen. Je kan steeds met één klik uitschijven.