Bed close-new close-new Arrow Bed Facebook LinkedIn Night Phone Search mail Twitter

Samusocial

Start van een nieuwe wintercoördinatie

27/09/2019

De voorbije jaren was de Brusselse daklozensector bijzonder actief met meerdere overlegplaatsen.

Onder impuls van het nieuwe Verenigd College met Minister van gezondheid en welzijn Alain Maron in samenwerking met Minister Elke Van den Brandt, start de daklozensector deze winter met een nieuwsoortige coördinatie in het teken van het overleg..

Screening van de stand van zaken voor de verschillende voorzieningen, de dag en de nacht beter op elkaar afstemmen, complementariteit van de verschillende programma’s, delen van informatie over de ontplooiing van de diensten in real time, sectorale en intersectorale samenwerking, de uitdagingen zijn legio. Deze nieuwe coördinatie gaan wij vanaf de maand september samen uitbouwen met een maandelijkse opvolging.

De Coördinatie wordt voortaan gestuurd door Bruss’help, in overleg met de vertegenwoordigers van de operatoren op het terrein.

close

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand het recenste nieuws van Samusocial Brussels in je mailbox. Schrijf je in om onze nieuwsbrieven te ontvangen.

Deze informatie zal enkel gebruikt worden om de nieuwsbrief naar het opgegeven adres te sturen. Je kan steeds met één klik uitschijven.