Bed close-new close-new Arrow Bed Facebook LinkedIn Night Phone Search mail Twitter

Samusocial

Tijdelijke verhuizing van de ondersteunende diensten van Samusocial

08/05/2019

De ondersteunende diensten van Samusocial zullen verhuisd worden naar een gebouw dat kosteloos ter beschikking wordt gesteld door Iriscare aan de Louizalaan 183.

Deze tijdelijke verhuizing achtten wij noodzakelijk als antwoord op de algemene wantsenplaag in het gebouw aan de Poincarélaan waar onze zetel is gevestigd.

 

Het betreft de volgende diensten :

  • De Algemene Directie, de Operationele en de HR-Directie, de Directie Administratie/Financiën en hun respectieve departementen
  • De Algemene Coördinatie, de Coördinaties Sociale Urgentie, Winterplan, Inschakeling Artikel 60, Opdracht Fedasil en de Sociale Referent
  • De Cel Communicatie
  • De Technische en Logistieke Dienst

Voor wie ons wil contacteren, verandert er niets. Onze diensten blijven bereikbaar op hetzelfde telefoonnummer en uiteraard ook op hetzelfde e-mailadres.

Eventuele briefwisseling wordt automatisch naar ons nieuw adres doorgestuurd.

Wij danken eens te meer Iriscare, de GGC en de Ministers bevoegd voor Welzijn, Céline Fremault en Pascal Smet, voor hun waardevolle hulp.

close

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand het recenste nieuws van Samusocial Brussels in je mailbox. Schrijf je in om onze nieuwsbrieven te ontvangen.

Deze informatie zal enkel gebruikt worden om de nieuwsbrief naar het opgegeven adres te sturen. Je kan steeds met één klik uitschijven.