Bed close-new close-new Arrow Bed Facebook LinkedIn Night Phone Search mail Twitter

Samusocial

#Wereldvluchtelingendag

20/06/2016

Eke dag verleent Samusocial bijstand aan kandidaat-vluchtelingen in Brussel. Onze twee open verblijfscentra in Elsene en Neder-Over-Heembeek met mandaat van de federale overheid bieden dagelijks onderdak aan soms tot 650 asielzoekers. Elke dag van het jaar stellen onze teams alles in het werk om aan de vluchtelingen in onze centra een warme maaltijd, medische raadpleging en psychosociale begeleiding te bieden. Ook worden lessen Frans en animatie voor de kinderen aangeboden dank zij de steun van de Stichting BNP Paribas. Naar aanleiding van de asielcrisis hebben we met de steun van Carrefour Foundation een specifiek mobiel team op pad kunnen sturen om steun te verlenen aan de asielzoekers in Brussel. Wij danken onze partners voor deze essentiële steun voor ons humanitair werk met de vluchtelingen.
close

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand het recenste nieuws van Samusocial Brussels in je mailbox. Schrijf je in om onze nieuwsbrieven te ontvangen.

Deze informatie zal enkel gebruikt worden om de nieuwsbrief naar het opgegeven adres te sturen. Je kan steeds met één klik uitschijven.