Bed close-new close-new Arrow Bed Facebook LinkedIn Night Phone Search mail Twitter

Samusocial

Winterplan : opening van een familieopvancentrum in Vorst, deze vrijdag 23 december !

22/12/2016

Vorige nacht hebben 845 personen in onze centra geslapen, waaronder 254 gezinsleden.
Om de steeds toenemende aanvraag te voldoen opent Samusocial een centrum voor gezinnen in Vorst, op vrijdag 23 december. Het heeft een opvangcapaciteit van 120 plaatsen en zal 24u/24 open zijn. Zijn sociale dienst zal ook vanaf morgen beschikbaar zijn.
De opening van dit centrum is deel van de progressieve invoering van het winterplan, volgens de aanvragen en de temperaturen. De families die momenteel in ons centrum “Poincaré” slapen gaan dus vanaf morgen in het nieuw centrum : daarom kan vanaf maandag het centrum “Poincaré” zijn volle capaciteit van 300 plaatsen aan alleenstaande mannen aanbieden.
De accomodatie capaciteit van Samusocial staat nu op 878 plaatsen. Met de opening van ons nieuw familiecentrum morgen zal de opvangcapaciteit van 998 plaatsen zijn. Op maandag 26 december tellen we dan 1048 plaasten, met de volledige capaciteit van het Poincaré centrum.
De volle capaciteit van het winterplan zal tenslotte meer dan 1250  plaatsen aanbieden.

close

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand het recenste nieuws van Samusocial Brussels in je mailbox. Schrijf je in om onze nieuwsbrieven te ontvangen.

Deze informatie zal enkel gebruikt worden om de nieuwsbrief naar het opgegeven adres te sturen. Je kan steeds met één klik uitschijven.