Bed close-new close-new Arrow Bed Facebook LinkedIn Night Phone Search mail Twitter

Samusocial

Woorden van alleenstaande moeders: Jennifer

05/02/2022

Het zijn moeders. Vrijgezellen. Sommigen hebben geen inkomen, de meesten zijn slachtoffer van geweld, allen hebben geen onderdak. Ze leven in de noodopvang voor gezinnen van Samusocial. Ze dromen van vreedzamer dagen en doen alles wat in hun macht ligt om die te verwezenlijken.

Een paar fragmenten van uitwisselingen met hen.

Jennifer, moeder van een baby van 6 maanden:

“Ik kom uit Italië, ik heb een diploma verpleeghulp en ik zou graag in België werken. Momenteel ben ik werkloos. Geloof me, het is moeilijk om een alleenstaande moeder te zijn zonder inkomen. Ik ben naarstig op zoek naar werk, en als ik dat vind, zal ik onderdak zoeken. Hier steunt het team me stap voor stap om mijn doel te bereiken. En als ik iets moet regelen, kan ik mijn zoon in vertrouwen achterlaten bij de kinderverzorgsters van het centrum. Het stelt me gerust.”

Ik doe een gift

close

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand het recenste nieuws van Samusocial Brussels in je mailbox. Schrijf je in om onze nieuwsbrieven te ontvangen.

Deze informatie zal enkel gebruikt worden om de nieuwsbrief naar het opgegeven adres te sturen. Je kan steeds met één klik uitschijven.